Gozdna vila

Dodatki za dom

Prikaz vseh 5 rezultatov


 • Odštevajte dneve do božiča v stilu.

   

  S tem adventnim koledarjem bo odštevanje do božiča postalo zabavno za celotno družino. Vsak dan zapolnite z majhnim presenečenjem – bonbončkom, čokoladico, družinsko aktivnostjo, majhnim darilcem ali namigom za večjega. Oči vaših otrok se bodo iz dneva v dan bolj svetile. Verjamemo, da bo odštevanje s tem koledarjem postalo prava družinska tradicija.  🙂

   

  S koledarjem si boste olajšali tudi nenehno odgovarjanje na vprašanje: “Mami, koliko dni je še do božiča?” 🙂

  Akcija!
 • Set treh različnih nogavičk za popestritev vašega božičnega dekorja.

   

  Že veste, kje jih boste obesili? Na ognjišče? Na stopnišče? Ali na najljubše stole vaših družinskih članov? Ne glede na to, kam jih boste dali, Božiček jih bo gotovo našel in napolnil z želenimi darilci. 🙂

   

 •  

  Vsestranska posoda je pravzaprav najosnovnejši del za serviranje hrane: 8pandas Set posod za žitarice je zaradi svoje velikosti primeren za serviranje popolnega in celotnega obroka. Čisti minimalizem.

  4 delni:
  4x POSODA ZA ŽITARICE .. 700ml

  K temu artiklu priporočamo tudi Set malih krožnikov.

  Posoda je seveda primerna za vsakodnevo uporabo . Ker je odporna na udarce, se ne okruši in ne razbije, seveda zahvaljujoč trdemu bambusu!

   

 • Izredno kvalitetni in profesionalni hulahop obroči so ROČNO IZDELANI V SLOVENIJI!

  Standardni obroč je najbolj vsestranski obroč, ki ga lahko uporabljamo za vse vaje in trike.

   

  HOOPING je zabavna vadba s hulahup obroči, ki se precej razlikuje od hula hoopinga, ki je bilo »in« v 50-ih letih. Osnovni rekvizit je fitnes hulahup obroč, ki je večji in težji od tistih, ki smo jih poznali včasih. Hooping združuje intenziven kardio trening in krepitev globokih mišic trupa, rok in spodnjega dela telesa, ter ima pozitiven učinek tudi na področju energij.
  Večji, kot je obroč, počasneje se vrti, zato z enim od naših fitnes hulahupov lahko »hupka« VSAK (a pomembno je, da izberemo pravo vrsto in velikost hulahupa zase!).

 • Luškana deska za rezanje iz bukovega lesa.


Prikaz vseh 5 rezultatov

Filtrirajte po ceni

ZAKAJ IZBRATI GOZDNO VILO