Gozdna vila

Sugar StripEase

15.90

Od kdaj je odstranjevanje nezaželjenih dlačic seksi? Odkar obstaja Sugar StripEase. 🙂

Svilnata, čudovito mehka in gladka koža, ki kar kliče po dotikanju je želja vsake sodobne ženske. Sugar StripEase je bil izdelan z namenom, da vam odvzame ves trud in delo, ki ga imate z odstanjevanjem dlačic, obenem pa vam nudi popolne rezultate – točno tako, kot bi jih bile deležne v kozmetičnem salonu. In to vse v razkošju domače kopalnice. Uporabnice zadovoljno javljajo, da je Sugar StripEase povsem nežen in, ne boste verjele, zabaven!
Sugar StripEase je nov izdelek, ki prihaja izpod rok ustvarjalcev najbolje prodajanih izdelkov za depilacijo kože. Z njihovim znanjem in izkušnjami ter z zavedanjem, da ženske hočejo, oh – hočemo! – enostaven nanos in nebolečo odstranitev (plus prikupno embalažo, če smo že pri tem ) – potem smo pri starodavnem sladkanju v prevleki, primerni za 21. stoletje.
Skrajni čas je, da se tudi ti pridružiš sladkorni mrzlici – za kožo, ki bo gladkejša, svilnata in mehkejše, kot je bila kdaj koli poprej … Ne verjameš? Poskusi. 😉

Opis

Sugar StripEase ni samo brez kemičnih navlak, ker je narejen iz 100% naravnih sestavin, ga lahko tudi pojeste (narejen je le iz sladkorja in vode). Čeprav ga je škoda. Izdelek lahko uporabite kjerkoli na telesu, za odstranjevanje brčic, oblikovanje bikini linije, za odstranjevanje dlačic po nogah in pod pazduho. Uporabite ga lahko tudi na prsih, hrbtu ali zadnjici svojega moškega. Sugar StripEase je tudi ponosni nosilec BUAV zajčka, ki potrjuje, da izdelek in sestavine niso testirane na živalih, obenem pa je tudi povsem veganski in zato nosit tudi Vegan certifikat.

Sugar StripEase odstranjevalec dlačic je izdelan tako, da ga lahko pogrejete v mikrovalovni pečici ali v vroči vodi. Kozarček dolgo ohrani temperaturo, kar pomeni, da se vam med samo depilacijo nikamor ne bo mudilo in si lahko mirno vzamete čas za vsa mesta ne telesu, za katera si želite, da je koža gladka, mehka in svileno zapeljiva. Sladkorni sirup si s pomočjo paličice nanesite na, recimo noge, nato nanj pritisnite trakove tkanine in vse skupaj enostavno odstranite s kože. Tkanina se zlepi s sladkorjem, ta se oprime vaših dlačic in – voila! – ni jih več 🙂 Sugar StripEase je tudi ultimativna eko izbira za vse, ki ste na misiji iskanja gladkih nog – trakovi so pralni, torej primerni za večkratno uporabo, sma izdelek pa ima doooolg rok trajanja brez vseh konzervansov.

Sladkanje je v uporabi in preizkušanju že več tisoč let. V nekaterih kulturah (Indija, Afrika, Orient) se umetnost sladkornega odstranjevanja dlačic prenaša iz roda v rod – ne toliko zaradi estetike, kot zaradi higienskih razlogov. Sladkanje uporabljajo za odstranjevanje vseh dlak, tudi tistih najtrših in najtemnejših. In kar je še boljše – prej, kot začnemo s sladkanjem dlačic, prej bodo le-te upočasnile svojo rast in tako bomo izdelka porabili vedno manj. In še velik plus: nobenih vraščenih dlačic. Sploh.

Trakovi in paličice
Pralni tkani trakovi za odstranjevanje dlačic so izdelani posebej za uspešno odstranjevanje dlačic s Sugar StripEasom in so primenri za večkratno uporabo. Paličice za nanos so v dveh različnih velikosti in tako si lahko vedno izberete najbolj primerno gled ena predel telesa s katerega želite dlačice tudi odstraniti.
Uporaba:
Natančna navodila o uporabi so priložena v paketku. Depiliranje poteka po klasičnem postopku: segreto sladkorno zmes nanesete na predel, ki ga želite depilirati in nato nezaželjene dlačice odstranite s priloženim trakom. Izdelek lahko s kože in trakov sperete z vodo. Priporočamo, da so dlačice pred samo depilacijo dolge 5mm.
Vsebina:
250g posodica Sugar StripEase, 15 trakov za odstranjevanje in 3 paličice za nanos
Sestava:
Sucrose, Aqua
Video:

http://youtu.be/8X-kZ_jZfo4

odstranjevanje dlak

 

 

 

Reviews

Ni komentarjev

Komentirajte in ocenite izdelek

Aleksandra Prus s.p. assures the quality of goods by the guarantee from importer/producer of goods. Products are guaranteed, if so is stated in the guarantee. This guarantee is valid when the instructions on the guarantee were followed, and upon receipt of invoice. The guarantee periods are listed on the guarantee or invoice. Guarantee information is also listed on the side of the presentation of the product. If there is no information in the guarantee, this product is not guaranteed or indication of it is unknown at the given time. In the latter case, the buyer can contact the provider that will provide up to date information. In the event of damage caused by misuse, negligence, mechanical damage and damages in the event of force majeure, the guarantee does not apply. Furthermore, guarantee cannot be enforced in the event that the goods display visible interference of others, unauthorized personal, wrong management respectively, negligent behavior. In the event that the ordered items are not satisfactory, customer has available 14 days upon the receipt of the goods to withdraw from the contract in writing. The time limit begins on the day following the receipt of goods. The products must then be returned within 30 days after notification of the withdrawal. The cost of returning shall be borne by the customer. Before refund please notify us by e-mail or call us at the phone number to agree on the best way of refund. Cash on delivery shipments are not accepted. Withdrawal from the contract should always be received in writing or in person. Items are to be unused, undamaged and in the original packaging and all admixtures with whom the customer received the goods. Recovery encloses a copy of the original invoice. The purchase price for returned items will be credited to your bank account or if negotiated, regarded as the purchase price credit towards the next purchase. Money is returned exclusively on transaction accounts and not paid in cash. The only cost to the consumer in connection with the cancellation of the contract is the direct cost of returning the goods. If the items are damaged, used, dirty, without the original packaging or damaged, the trader reserves to refuse the refund or charge adequate compensation. The money customer gets back immediately after we receive the goods or at the latest within 30 days.